Els alumnes de tercer d’ESO de l’Institut La Valira de la Seu d’Urgell han presentat aquest dijous una aplicació que ells mateixos han creat. Està dedicada al Ball Cerdà i es podrà descarregar a partir d’aquest divendres per 99 cèntims. Consta de sis apartats; la introducció a l’apliació, el making off on es pot veure com han treballat els alumnes, els crèdits, l’apartat històric, els aspectes curiosos del ball i l’anàlisi musical. Cada apartat ha estat desenvolupat per un grup d’alumnes.

La feina s’ha dividit per grups per tal d’aprofitar al màxim les potencialitats de cada alumne.

L’APP està disponible en quatre idiomes; català, castellà, anglès i francès i tots els beneficis que es recaptin aniran destinats al viatge de final de curs que faran a quart d’ESO.

Parlen al vídeo: ABRIL SÁNCHEZ, CAP DE L’EQUIP DE MÚSICA - MARTINA ETCHEVERRI, CAP DE L’EQUIP DE MAKING OFF - CRISTIAN PORTA, CAP DE L’EQUIP DE PROGRAMADORS - MARC LLOVERA, CAP D’ESTUDIS DE LA VALIRA