El consell comarcal del Pallars Jussà ha impulsat una iniciativa de foment del territori en dos sentits a través del projecte Les xerrades de l’Epicentre. En primer lloc promociona aquest centre de visitants on es pot conèixer tota la riquesa de la comarca, oferint un tast de visita entre els assistents a les xerrades, i en segon lloc les pròpies xerrades, que són espais de discussió per donar visibilitat als emprenedors i projectes de la comarca.

Aquest cicle de xerrades en programa una cada tres setmanes i toca les diferents temàtiques que es poden visitar a l’Epicentre com a valor patrimonial explicades pels propis pallaresos experts en la matèria.

També per promocionar el patrimoni a través de l’Epicentre, cada dissabte es duen a terme unes visites guiades per Tremp amb punt de partida i visita a l’Epicentre.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, CONSELLERA TURISME C.C. PALLARS JUSSÀ - JOSEP ARDANUY, GERENT C.C. PALLARS JUSSÀ