L’Alta Ribagorça ha premiat 3 projectes de joves emprenedors que s’han engegat aquest any 2018 a la comarca. Es tracta d’un petit hotel, d’un restaurant i d’un servei de taxi. I s’ha volgut destacar que tot són serveis encarats tan al turisme com als veïns i veïnes de la pròpia comarca.

Aquests premis son una ajuda i un reconeixement als joves que aposten per instal·lar-se a la comarca i així contribueixen a la promoció de la zona. També durant l’acte es fa cada any entrega d’un guardó a la dona treballadora, el qual reconeix la trajectòria professional d’una dona de la comarca, enguany s’ha lliurat a la propietària del forn Codina de Vilaller.

L’hotel Aigua, que s’ha endut el primer premi està situat al casc antic del Pont de Suert i es tracta d’un establiment de 5 habitacions adequades sobretot per esportistes, ja que disposen d’espai per guardar el material.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA