L’Ajuntament de Tremp ha aprovat en el ple de desembre un pressupost per al 2019 de més de 5 milions set-cents mil euros. Del qual s’ha remarcat que tot i ser lleugerament inferior al de l’anualitat passada, a la pràctica passarà dels 6 milions d’euros, ja que posterior al seu tancament ha arribat la resolució favorable de diferents subvencions de benestar i promoció econòmica que sumen més de 400.000 euros. L’equip de govern destaca del pressupost les inversions que es preveuen.

Per la seva banda, el grup municipal de Compromís per Tremp ha votat en contra del pressupost.

També s’ha recriminat a l’equip de govern que hi ha actuacions que ja sortien en anteriors pressupostos.
A més es considera que se segueix aquesta dinàmica amb les partides que fan referència a les obres de la rambla Doctor Pearson. Mentre que l’alcalde ha remarcat que les noves inversions o fer de vianants el passeig estan fomentades per noves subvencions.
L’equip de govern ha destacat que si bé la partida per accessos actualment és baixa, és perquè es preveu una ajuda de Diputació de Lleida que la incrementi notablement.
També s’han aprovat diverses mocions, per modificar el nou decret de menjadors escolars, la continuació de les obres del reg, l’ampliació de les places del centre de dia i en suport a la vaga de fam dels presos polítics, a la qual 2 membres de Compromís per Tremp no han votat.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - VÍCTOR ORRIT, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP