Recta final de les obres de la nova plaça principal d'All, al terme municipal d'Isòvol. Després d’enderrocar l’antic edifici consistorial i construir-ne un de nou a tocar que ja s'ha estrenat, l'equip de govern ultima aquests dies els treballs a la que serà la plaça major de la població i, per tant, el punt de trobada dels veïns.
Tot i que en principi les obres havien de finalitzar aquest mes, des del consistori han informat a aquest mitjà que finalment acabaran el mes de gener, ja que encara s'han d'enllestir alguns detalls en la cobertura del terra, col·locar el mobiliari urbà i plantar l'arbrat. A més, l'equip de govern vol donar a la nova plaça un caràcter especial i per això ha encarregat a l'escultor Ernest Altés un element escultòric que situarà al centre d'aquest espai.
Des de l'ajuntament han remarcat la importància d'aquesta actuació que ha transformat el centre urbà d'All i que suposa una millora per als veïns, ja que ara disposaran d'una plaça àmplia on trobar-se o fer activitats.
L'actuació ha tingut un pressupost d'uns 210.000 euros que el consistori ha aportat gràcies a les subvencions de la Generalitat i el retorn de la taxa turística.
Pel que fa al nou ajuntament, recordem que es va estrenar el passat mes de maig. Compta amb 270 metres quadrats de superfície repartits en una planta baixa, on hi ha una gran sala polivalent, el consultori mèdic i l’arxiu, i un primer pis amb diferents sales i despatxos. L’equip municipal va creure oportú construir un nou edifici i enderrocar el vell ajuntament, ja que aquest últim havia quedat petit i era poc accessible.