El secretari d’empresa i competitivitat, Joaquim Ferrer, ha visitat l’Alta Ribagorça aquest dimarts aprofitant que fa pocs dies, just abans de començar la temporada d’esquí, es va anunciar que la Generalitat assumia la gestió de l’estació d’esquí de Boí Taüll per tal que pogués obrir amb normalitat. Durant la seva visita, s’ha reunit amb els alcaldes de la comarca i s’ha posat sobre la taula les diferents opcions de gestió que s’obren després d’aquesta temporada perquè el territori també hi pugui dir la seva.

Ferrer ha remarcat que si la Generalitat no hagués intervingut, possiblement l’estació no hagués pogut obrir aquesta temporada, fet que hagués pogut suposar no tornar a obrir més. Un escenari que no es planteja ni des del govern ni des de la comarca, ja que es considera un actiu indispensable per l’economia.

Aprofitant la trobada també la comarca ha demanat que des del govern es faci pressió al govern espanyol per tal de millorar vies de comunicació com la N-260 i la N-230 que són eixos vertebradors del territori. I que es tingui en compte les especificitats de la comarca a l’hora de decidir els criteris d’assignació de projectes com el Plans de Foment que surten de la taxa turística.

Parlen al vídeo: JOAQUIM FERRER, SECRETARI D’EMPRESA I COMPETITIVITAT - JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA