Ja han acabat les obres a la plaça de les Moreres, el principal punt de distribució del trànsit de l’accés sud de la Seu d’Urgell. Aquesta setmana els operaris de jardineria estan acabant els darrers detalls a l’interior de la glorieta que s’ha construit a la zona, tot i que el gruix dels treballs ja va acabar a finals de la setmana passada. També s’han renovat les voreres i els passos de vianants, de manera que s’ha millorat la seguretat dels vianants. Amb la substitució de l’anterior illa per l’actual rotonda, també s’ha endreçat l’accés a la ciutat venint de la palanca i la carretera de Tuixent, així com l’entrada al barri de Santa Magdalena.

Com a complement a aqueste sobres, també s’han adjudicat la renovació de la zona de jocs infantils de la part nord de la plaça.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME