Port Ainé ha inaugurat el mirador sud del Pic de l’Orri. Un equipament que permet obtenir una visió de 360 graus del Pirineu i del Parc Pirinenc de les Tres Nacions. Un actiu més que complementa el turisme esportiu de l’esquí a l’estació de Port Ainé amb una potenciació de l’entorn privilegiat on està ubicada.

El mirador està ubicat a 2439 metres, al sostre de l’estació pallaresa. I es destaca des de Port Ainé que es treballa colze a colze amb el parc Natural de l’Alt Pirineu per tal de promoure un turisme sostenible amb el medi ambient i potenciar la riquesa natural i paisatgística en general de la zona.

La idea és potenciar el territori 365 dies a l’any amb diferents activitats lúdico-esportives que fomentin la biodiversitat i facin pedagogia de l’entorn i el territori.

Parlen al vídeo: RICARD FONT, PRESIDENT FGC