El CG Puigcerdà no ha pogut tornar de Barcelona amb els tres punts i ha acabat perdent en el darrer minut per 7 a 6. Ha estat, doncs, un partit amb molta intensitat i molts gols contra l'equip fins ara cuer a la classificació.
Els blaugranes han sortit a la pista amb ganes de victòria i de no allunyar-se de la lluita per disputar els play off. La seva determinació ha fet que el Barça portés el pes del joc ja des del primer terç i s'ha mantingut per davant del Puigcerdà durant tot l'enfrontament.
Els ceretans, amb algun retoc en les seves línies, els ha costat entrar en joc i han pecat de masses expulsions al final del partit. Després d’anar a remolc durant tota la nit, el Puigcerdà ha aconseguit empatar a pocs minuts del final. Però una desafortunada expulsió, i per tant una superioritat de l'equip rival, s'ha traduït en el definitiu 7 a 6 en el darrer minut.
Els golejadors ceretans han estat Tuohimaa, Demiters, Ivanov, Ribero, Muñoz i Granell.
El CG Puigcerdà ha comptat amb el suport de desenes d’aficionats desplaçats des de Cerdanya, que han ajudat a que l’equip no abaixés els braços en cap moment.
Amb aquesta derrota, el CG Puigcerdà continua en la segona posició amb 14 punts. El Txuri Urdin, que ha guanyat a domicili al SAD Majadahonda, eixampla el seu domini amb 31 punts. El FC Barcelona es situa tercer amb 13 punts, a només un punt dels ceretans. El CH Jaca i el SAD Majadahona ara mateix sumen 11 punts.
Aquest dissabte els locals rebran a casa el Majadahona.