Els Pallars i l’Alta Ribagorça s’han bolcat aquest cap de setmana amb la Marató de TV3 amb activitats molt diverses en les quals s’ha recaptat fons per la investigació pel càncer.
A Tremp diverses entitats del poble van fer activitats com el Pallars Canta, el vermut solidari, conferències, bingos, tallers, venda de pastissos, mercat de segona mà, country, ball, xocolatada i una roller disco.

A l’Alta Ribagorça també s’han fet activitats ben variades, des d’una visita guiada a Santa Maria de Taüll amb vermut solidari, a un Everisting al Pont de Suert, on un atleta local ha coronat un turó pròxim al municipi tantes vegades fins haver recorregut els més de 8000 metres de l’Everest. En la fita ha comptat amb el suport de veïns i veïnes que l’han anat acompanyant en les diferents ascensions.
Al Pallars Sobirà s’han fet activitats a les estacions d’esquí i també destacar el passeig solidari i la plantada d’arbres amb penja el teu desig.
Tot plegat diferents activitats que han ajudat a recaptar fons per la Marató d’enguany.

Parlen al vídeo: JOAN COLOMINAS, PRESIDENT CLUB PATÍ TREMP