Des d’aquesta setmana i durant totes les festes de Nadal es pot visitar a la biblioteca Maria Barbal de Tremp l’exposició de Raimon Panikkar: viure l’aventura intercultural. Es tracta d’una mostra elaborada en motiu del centenari del seu naixement i que vol divulgar la seva figura com a defensor de la diversitat cultural i lingüística.

Raimon Panikkar ha estat un filòsof i teòleg de rellevància mundial, autor d’una vuitantena de llibres i ha estat clau per establir diàleg entre cultures i religions. Va exercir de professor i conferenciant arreu dels cinc continents i apostava per una transformació radical de la forma de veure el món.
L’exposició ha estat promoguda per l’Espai d’Avinyó de Barcelona i es preveu que itineri per diferents espais culturals de tot el territori.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP