El CG Puigcerdà es desplaçarà aquest dissabte a la pista blaugrana per protagonitzar un nou derbi català. Aquesta vegada, però, ho farà amb les piles ben carregades, després d'esgarrapar 2 punts a casa contra el CH Jaca i sumar unes quantes victòries en les darreres jornades.

Els cerdans, que ocupen la segona posició a la classificació amb 14 punts per darrere el Txuri Urdin, que s'allunya amb 28 punts, s'enfrontaran als blaugranes, que recordem són cuers.

Des del club tenen clar que, a banda dels bascos, la resta d'equips tenen distàncies curtes entre ells i això fa que cada partit tingui força emoció per veure qui finalment disputarà els play off.

El tècnic Salva Barnola desplaça tota la plantilla al complert amb el dubte de Ramon Morer. Hi haurà canvis de les línies per anar buscant més efectivitat i aconseguir els 3 punts per refermar la segona plaça.

Pel que fa a la recaptació que el club groc i negre va portar a terme el passat cap de setmana per a la Marató de TV3, el total ha estat de 1000 euros que serviran per a la investigació i tractament del càncer.