Aquesta setmana, l’ajuntament de Puigcerdà ha executat els treballs de remodelació de l'avinguda del Transpirinenc i del carrer Pont de Sant Martí, situats al Sector Estació i la Closa. L'actuació, que s'emmarca dins el Pla de Millora d'aquests dos grans entorns empresarials del municipi, ha consistit en renovar tot el paviment i, en els propers dies, es pintarà la senyalització horitzontal. El consistori ha invertit 150.000 euros en aquests treballs i a partir de la setmana que ve s'iniciaran les obres a l'avinguda Catalunya, en el tram comprès entre la rotonda del jugador d'hoquei fins l'inici de l'avinguda Pirineus, i també en aquesta avinguda des de la plaça de l'estació fins a l'enllaç amb la pujada del Torreó.

Aquesta segona actuació suposa una inversió municipal de també 150.000 euros i s'executarà just abans de l'inici de les vacances de Nadal.
Per últim, l'ajuntament preveu portar a terme una altra actuació en el tram que quedarà per millorar de l'avinguda Pirineus, des de l'avinguda Catalunya fins a la plaça de l'estació. En aquest punt, l'equip de govern preveu una remodelació més completa.

Es preveu que els treballs en aquest tram de l'avinguda Pirineus comencin al març i comptin amb un pressupost d'uns 50.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ