L'àrea de Joventut de Puigcerdà s'encarrega, un any més, d'impulsar la campanya de recollida de joguines que per Nadal es repartiran entre les famílies del municipi que ho necessitin. Es tracta d'una iniciativa solidària que té molt bona acollida i que cada any ha beneficiat una vintena de famílies de Puigcerdà amb risc d'exclusiu social. Es pot lliurar material esportiu, didàctic, joguines o llibres, per a infants i joves d'entre 0 i 14 anys. Això, sí, el material ha de ser nou.

El lloc de recollida és el local de Joventut, situat als baixos de la Plaça Regne de Mallorca. Es podran deixar regals fins al 19 de desembre, en horari de 10 a 13 i de 5 a 7 de la tarda.
Un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'INS Pere Borrell tornaran a encarregar-se de classificar i preparar totes les donacions, que es repartiran just abans de Nadal a una quarantena d'infants i adolescents.

Parlen al vídeo: ELI VILLANUEVA, DINAMITZADORA JOVENTUT PUIGCERDÀ