Aquest dijous s’han inaugurat les noves instal·lacions de l’Associació Alba Jussà, on s’ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló. Un equipament essencial per tal de garantir una bona qualitat de vida a les persones amb dificultats mentals o físiques i que des de la seva posada en marxa a la comarca ja s’ha convertit en un referent del sector.

A banda de la seu que hi ha a Tremp, Alba Jussà també disposa d’un espai on realitza activitats i tallers a les antigues escoles de Vilamitjana. Tot el conjunt d’equipament s’ha anomenat Espai Enrique Vicente. A més, per facilitar-los la mobilitat es disposa d’un vehicle adaptat.

D’altra banda, també s’ha visitat el nou espai que ocuparan els Serveis Socials del Pallars Jussà i que s’està acabant d’adequar. Un equipament que s’organitza per tal que cada secció pugui tenir un espai concret per desenvolupar les seves tasques i que des de Diputació de Lleida ja s’ha remarcat que es buscarà la forma de col·laborar-hi.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA PERELLÓ, PRESIDENTA DIPUTACIÓ DE LLEIDA - CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ