La direcció de l’Hospital de la Seu d’Urgell ha rebatut les acusacions de Compromís per la Seu, que aquesta setmana ha emès un comunicat on assegura que s’està desmantellant el servei de traumatologia del centre. La queixa del grup ve motivada pel fet que dos dels quatre integrants del servei l’han abandonat recentment, que un altre doctor està de vacances i que tota la feina recau en un quart metge. A banda de no poder assumir tota la feina, Compromís ha assegurat queel doctor ni entén ni parla el català i el castellà, una afirmació que des de l’hospital han negat taxativament.

Lazo ha admès que, com tots els hospitals de muntanya, tenen problemes per comptar amb determinats especialistes. Tot i això, ha remarcat que en pocs dies la situació a traumatologia hauria d’estar resolta.

En aquest sentit, Lazo ha assegurat que lluny de desmantellar cap servei, des de l’hospital estan intentant oferir-ne cada cop més. Així, ha recordat que quan acabi l’any s’hauran evitat uns mil desplaçaments de pacients per ser tractats a altres centres.

Parlen al vídeo: VLADIMIR LAZO, DIRECTOR ASSISTENCIAL HOSPITAL