En el marc de les diferents accions per tal de promoure la figura de recent nomenament al territori per la UNESCO com és el Geoparc Conca de Tremp-Montsec s’ha dut a terme una jornada per tal d’explicar als agents turístics del Pallars Jussà, tant públics com privats, què és un geoparc i què implica. Amb la idea que ells en puguin fer difusió i al mateix temps tingui una repercussió positiva en les seves activitats.

Aquesta marca qualitativa avalada per la UNESCO no suposa un canvi en la manera de funcionar, sinó que precisament es valora la dinamització del territori i se li vol donar un major impuls aportant un valor afegit.

Durant la jornada s’ha fet una presentació de la xarxa de Geoparcs mundial i més concretament quin és l’àmbit d’actuació del geoparc Conca de Tremp-Montsec i les possibilitats que brinda al territori a l’hora de treballar per atraure més turisme.

Parlen al vídeo: RAMON IGLESIAS, TÈCNIC DESENVOLUPAMENT TURÍSTICS PALLARS JUSSÀ I GEOPARC