L'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell ha fet aquest dijous el lliurament dels productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per desè any consecutiu per aquest centre educatiu. Com de costum, l’acte ha tingut lloc al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la capital alturgellenca. Al llarg dels darrers dies, el Tió Solidari ha anat menjant tots els productes que els i les alumnes d'aquesta escola li han anat portant, i aquest dijous s’ha pesat tot i s’ha entregat. Enguany s’han donat 580 quilos i des del centre han celebrat la bona resposta de les famílies.

Una de les novetats d’enguany ha estat la creació d’un conte per consicenciar a tots els infants de la importància de col·laborar en aquesta iniciativa.

La xifra de 580 quilos d’aliments és superior a la de l’any passat, i entre els productes recollits hi ha arròs, llegums, oli, pasta, conserves o llet.

Parlen al vídeo: MARIA OLIVARES, COORDINADORA PROJECTE