L’Alcalde de Llívia Eles Nova ha denunciat aquest mati davant dels Mossos d’Esquadra el robatori de les 21 tauletes digitals de l'escola Jaume I, valorades en 6000 euros. El consistori va adquirir aquests dispositius el passat mes de març i els va lliurar a l'escola per tal que els alumnes en poguessin fer un ús educatiu.
A banda de les tauletes, també han desaparegut dues càmeres fotogràfiques.
Els Mossos han obert una investigació per tal de trobar l'autor o autors del robatori i recuperar el material sostret. En el cas que no es trobin, l'ajuntament confia en que l'assegurança permeti adquirir nous aparells.
De fet el robatori de les tauletes no ha estat l'únic acte vandàlic que ha viscut en municipi darrerament. També s'han forçat les entrades del poliesportiu i buidat els extintors o cremat les espelmes de la gran encesa, guardades a l’exterior de les instal·lacions esportives i que van provocar fa dues setmanes una columna de fum visible des de tot el municipi.