El fet de desconvocar la vaga de funcionaris per aquest dimecres ha fet que les serveis mínims previstos a les línies de tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es tiressin enrere i se seguís l’horari habitual. Això ha fet que la línia de tren Lleida - La Pobla de Segur, que era una de les afectades per la vaga d’aquest dimecres no veiés reduït el seu servei malgrat els usuaris ja haver estat informats. I és que el servei de tren es preveia rebaixar fins al 50% de les seves freqüències habituals durant les hores punta del matí i la tarda i fins al 25% la resta de la jornada.
Comissions Obreres i UGT havien convocat la vaga de 24 hores als serveis públics pel període de retorn que havia proposat la Generalitat de les pagues extra del 2013 i 2014, però en augmentar el percentatge de retorn i reduir-ne els anys, van desconvocar la vaga.
De forma que el servei de tren ha funcionat amb plena normalitat.