El grup de Compromís per Tremp demana, a través d’una moció al proper plenari de l’Ajuntament de Tremp, que la conselleria d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya aclareixi en quin estat es troba actualment el projecte d’ampliació i modernització del reg de la Conca de Tremp.

En aquest sentit també aprofita per demanar la continuació i acabament d’unes obres que porten anys pràcticament aturades i que són bàsiques per al desenvolupament econòmic de la comarca.

També s’ha tornat a vehicular la qüestió a través del grup parlamentari del PSC perquè la conselleria en doni resposta. El tema del reg de la Conca de Tremp ja va sortir a l’anterior ple arran de les respostes que consideren poc clares i amb errors obtingudes precisament per una pregunta del grup parlamentari del PSC.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP