El grup municipal de Compromís per la Seu ha mostrat la seva preocupació per la situació del servei de traumatologia de l’hospital alturgellenc. El principal grup de l’oposició considera que aquest s’ha desmantellat, després que en els darrers 15 dies el cap de traumatologia i un altre doctor hagin deixat el seu lloc de treball al centre.

Des del Grup lamenten que això està generant problemes i que, entre d’altres, les visites postquirúrgiques que es realitzen cada setmana després de les intervencions no es poden fer. També han denunciat que amb una millor gestió això s’hauria pogut evitar.

El grup ha assegurat que en els darrers dies ha recollit prop d’una dotzena de queixes d’usuaris del servei de traumatologia per aquest fet.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU