CaixaBank ha posat en marxa l’Arbre dels Somnis, una iniciativa per tal que més de 21.000 nens en risc d’exclusió social de tot l’Estat espanyol puguin rebre un regal durant les properes festes de Nadal. L’acció busca mobilitzar de forma massiva als ciutadans per a que juntament amb més de 300 entitats socials arreu de l’Estat, facin realitat una petita il·lusió de les persones més vulnerables de la societat. Als Pirineus participen a la iniciativa un total de 10 oficines: les Store de la Seu d’Urgell, Puigcerdà i el passeig de la Pau de Berga, així com les d’Organyà, Tremp, Sort, El Pont de Suert, Vielha, Bagà i Sant Jordi de Cercs. Totes elles han penjat a l’Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 170 nens i nenes que han fet arribar la seva carta a diverses entitats socials del territori com Càritas Puigcerdà, Càritas La Seu d’Urgell, Creu Roja Sort, Càritas Vileha, Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i Càritas Berga.

L’Arbre dels Somnis ha rebut el suport de més de 1.000 oficines de CaixaBank distribuïdes arreu de l’Estat, el centre corporatiu de Barcelona, totes las seus de les direccions territorials i 10 filials del grup. Cap nen dels que han escrit les seves cartes es quedarà sense regal.

Parlen al vídeo: JORDI PORTA, DIRECCIÓ ÀREA NEGOCI BERGUEDÀ-PIRINEUS - JOSEP CASANOVAS, DIRECTOR CÀRITAS D’URGELL