L'ajuntament de Puigcerdà ja ha col·locat la senyalització al carrer Carmelites per informar els conductors de les restriccions d'accés en aquest vial del nucli urbà que dona accés a l'escola Vedruna. El consistori ha decidit limitar la circulació de vehicles a les hores punta, per aconseguir que aquest carrer es converteixi en una zona de vianants temporal un quart d'hora abans i després de les entrades i sortides dels alumnes. Això vol dir quatre vegades al dia de dilluns a divendres de
L'equip de govern ha pres aquest mesura millorar la mobilitat i la seguretat dels infants i les famílies, ja que es tracta d'un carrer molt estret on hi caben pocs vehicles. En aquest sentit, des de l'ajuntament han recordat que a pocs metres de l'entrada al carrer Carmelites hi ha el pàrquing municipal, que ofereix una hora d'aparcament gratuït.
La reforma del carrer Carmelites ha consistit en refer el paviment i eliminar les barreres arquitectòniques, de manera que la vorera ha quedat ara al mateix nivell que l’espai destinat als vehicles però clarament diferenciada. A més, també s'ha refet un tram de la xarxa de clavegueram.
L'actuació ha tingut un cost d'uns 62000 euros.