La Vall de Cabó recrearà aquest cap de setmana un naixement medieval. Ho farà a l’església romànica de Sant Serni de Cabó, en una activitat organitzada per l’Associació d’Amics de la Vall de Caboet. Des de l’entitat han explicat que s’han inspirat en els frontals d’altar romànic català per fer un únic quadre estàtic: la Nativitat de Jesús. D’aquesta manera, volen donar la benvinguda al Nadal i apropar el patrimoni dels Caboet d’una manera diferent. La representació es podrà veure gratuïtament aquest dissabte de dotze a dues del migdia. Ja fa uns quants anys que l’Associació d'Amics de la Vall de Caboet treballa per difondre el patrimoni vinculat a la família feudal dels Caboet a través de diferents jornades i activitats. És en aquest marc que han convertit l’església de Sant Serni en el Centre d’Interpretació del Llinatge dels senyors de Caboet i del facsímil dels Greuges de Guitard Isarn, un dels documents més antics en llengua catalana, datat el segle XI.