Tres poblacions de l’Alt Pirineu han acollit aquest pont de la Puríssima concerts del Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu. Una d’elles ha estat la Seu d’Urgell, on aquest dissabte a la tarda s’hi ha celebrat un dels recitals, concretament a la Catedral de Santa Maria. Ha anat a càrrec de l’intèrpret Miquel González, professor d’orgue del Conservatori Municipal de Lleida i director artístic i organitzador del festival, que enguany ha arribat a la vintena edició. Aquest pont també hi ha hagut concerts a Talarn, al Pallars Jussà, amb un recital de la soprano Ulrike Haller i l’intèrpret d’orgue Vicenç Prunés, i a Puigcerdà, amb Arnau Reynés. També hi ha hagut un concert a Sant Llorenç de Morunys, al Solsonès, amb Alfonso Sáez Docón. El festival, organitzat per l’Associació d’Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida, consta de quinze concerts repartits entre el setembre i el desembre.