Les estacions d’esquí del Pirineu han tancat aquest pont de desembre amb molt bones xifres en general, 45.000 forfets, tot i que inferior a les campanyes del pont de desembre dels anys anteriors. Però les estacions pallareses han superat les expectatives d’ocupació durant el pont i han arribat prop dels 10.300 esquiadors.

Una altra estació que ha tingut una molt bona ocupació durant aquest pont ha estat Boí-Taüll, que ha sobrepassat els 4000 esquiadors.
Les estacions d’Espot, Port Ainé i Boí-Taüll també s’han beneficiat de l’obertura parcial de Baqueria Beret, ja que aquesta estació no ha tingut tanta neu com els anys anteriors i ha vist baixar considerablement l’afluència d’esquiadors als seus dominis. Tot i així hi ha passat unes 20.000 persones.
També han tingut molt bona afluència les estacions de nòrdic. Tuixent La Vansa, ha venut 2000 forfets. Pel que fa a la resta d’estacions de nòrdic, Tavascan, Guils i Sant Joan de l’Erm tenen refugis i restaurants oberts, mentre que Lles i Aransa estan tancades.
D’altra banda, la pernoctació també ha estat molt bona i hotels a peu de pista com el de Port Ainé 2000 han estat plens de dijous a diumenge. Es calcula que els dos dies centrals el Pirineu ha tingut una ocupació mitjana d’entre el 90 i el 95%.

Parlen al vídeo: GEMMA TOST, RESPONSABLE COMERCIAL SKI PALLARS