El Cadí la Seu ha aconseguit una importantíssima victòria aquesta jornada, en imposar-se al València, un rival directe en la lluita per jugar la Copa de la Reina. Les alturgellenques s’han imposat per 72 a 63, en un Palau d'Esports ple fins la bandera. Les noies entrenades per Bernat Canut han fet tot un partidàs, amb una Irati Etxarri especialment encertada, amb 12 punts, 3 pilotes recuperades i 2 taps. L'igualtat s’ha mantingut fins al tercer quart, on un gran parcial de les alturgellenques, 24 a 13, ha deixat el partit molt encarrilat.

Canut també ha celebrat que l’equip està convertint el Palau d’Esports en un fortí.

Amb aquesta victòria, el Cadi La Seu és 5è amb 6 victòries, 3 per sobre del tall per entrar a la Copa de la Reina, a falta de 4 jornades per a que es defineixin les places.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU