Partit emocionant i igualat el que s'ha viscut aquest dissabte a la pista de gel ceretana, on en la pròrroga, l'equip local s'ha imposat al CH Jaca per 3-2. La novetat d'aquesta jornada de lliga ha estat l'estrena del porter rus, Evgenii Tsaregorodsev.
Els aragonesos han jugat amb baixes importants però amb tres línies completes de jugadors. El primer temps ha estat protagonitzat per moltes anades i vingudes en el que l'equip visitant ha aprofitat les expulsions dels ceretans i en un 5 contra 3 ha anotat el primer gol. El CG Puigcerdà aconseguia empatar poc després, amb la jugada del letó Demiters.
El segon període novament Demiters gaudia d'una triple ocasió per batre al porter González. En aquest tram del partit l'equip local ha sumat el segon però el jugador més destacat del Jaca, Bruno González, no ha concedit cap gol més.
Ja en el tercer període i després de vàries ocasions i alternatives, el CH Jaca ha aprofitat novament una superioritat doble per empatar el marcador a pocs minuts d'acabar. El marcador ja no s'ha mogut i els equips s'han repartit un punt cadascun. L'altre punt en joc s'ha decidit en la pròrroga de 5 minuts i 3 contra 3. El local Demiters ha signat el had trick de la nit, després d'una jugada personal amb suspens inclòs en la decisió de donar el gol per part de la tripleta arbitral.
Com hem dit, marcador 3 a 2 i dos punts que sumen els ceretans, que continuen segons amb 14 punts. El Txuri Urdin queda allunyat amb 28 punts, mentre que el Jaca i el Majadahonda en tenen 11. El Barcelona segueix cuer amb 10 punts.
La propera setmana el CG Puigcerdà es desplaçarà a la pista blaugrana i la següent tancarà l'any contra el SAD Majadahonda.
A banda d'emocionant, el partit també ha estat solidari. El club ha venut peluixos per a la Marató de TV3, que s'han llançat a la pista en el segon entretemps i que aviat s'entregaran a un hospital infantil. A més, els beneficis obtinguts amb la seva venda i també amb la venda d'altres objectes aniran per a la mateixa causa.