El Consell Comarcal de la Cerdanya ja ha publicat les bases per a l'obtenció del forfet de resident esquiar a la Molina i a Masella, a través del forfet conjunt Alp-2.500. Aquells que vulguin adquirir el forfet cal que presentin els documents necessaris per a l'acreditació, que són una fotografia, un certificat d'empadronament i el comprovant d'ingrés de l'import requerit en un compte corrent que dona el mateix Consell. Igualment, cal aportar informació laboral com ara la còpia d'un document que acrediti que es treballa a la comarca o bé la còpia de l'alta de les obligacions fiscals pel que fa als autònoms. Els menors d'edat han de presentar un document que acrediti l'escolarització en algun centre docent de la comarca.
Els residents a la vall tenen accés a uns preus reduïts del forfet de temporada de la Molina, de 382 euros per als adults, de 194 euros per als nascuts entre 1993 i el 2006, de 22 euros per als nascuts entre els anys 2007 i 2011, i de de 30 euros per als nascuts entre el 2012 i aquest any. A partir de l'1 de febrer, els preus seran de 81 euros per a totes les categories d'edats
Pel que fa als preus pel forfet Alp 2.500, que permet esquiar a la Molina i a Masella, el ventall de preus generals de temporada va des dels 520 euros per als nascuts abans del 1992 fins als 55 euros els nascuts després del 2012.