El CG Puigcerdà rebrà aquest dissabte al CH Jaca. Els dos equips pirinencs lluitaran per assolir la segona plaça que donarà factor pista en les semifinals, una posició que de moment ostenten els ceretans.
Els aragoneses venen confiats, després de guanyar la setmana passada al líder, el Txuri Urdin. De fet, en el que porten de temporada el CH Jaca ha pogut vèncer els bascos en dues ocasions, gràcies al seu equip sòlid a la rereguarda que sap aprofita molt bé les seves ocasions i que desplega un joc pràctic i efectiu. Amb una plantilla formada íntegrament per jugadors de la pedrera, el Jaca està demostrant que lluitarà per aconseguir els títols en joc.
Per la seva banda, ha descansat una setmana i torna amb ganes de seguir la bona línia que portava fa unes setmanes. Una de les novetats d'aquest dissabte serà el nou porter, el rus Evgenii  Tsaregogodsev, que ha sigut la solució d'urgència per l'equip groc i negre, després de la baixa de Grinfogels.
Es preveu un partit igualat i emocionant. A més, també serà solidari, ja que el club vendrà peluixos i altres objectes per recaptar fons per La Marató de TV3, enguany dedicat a la investigació del càncer.