Compromís per La Seu ha denunciat l’estat d’abandó en què es troben les instal·lacions de l’estació d’autobusos de La Seu. És per això que ha demanat a l’equip de govern que reclami a la concessionària del servei un correcte manteniment. En un comunicat, la formació ha assenyalat que, especialment els lavabos de l’equipament es troben en un estat pèssim, amb nombrosos desperfectes produïts per actes vandàlics. El grup també ha reclamat que la Generalitat inclogui en els següents pressupostos l’assignació suficient per a realitzar les obres de reforma integral de l’estació tal i com es va aprovar al Ple municipal del mes de maig del 2016. El grup lamenta que a part de la manca de manteniment dels espais estructurals com les andanes o marquesines, s’han de sumar uns espais interiors deteriorats, poc accessibles i gens funcionals per viatgers i ciutadans en general. Cal dir que aquest passat mes d’agost la Generalitat va iniciar el procés per fer una rehabilitació integral a l’estació de la Seu, que hauria d’estar enllestit a principis del 2020.