La gran afluència de visitants també s’ha fet notar en altres vies del Pirineu. Una de les més afectades, com de costum, ha estat la Nacional 145, que dona accés al Principat d’Andorra. Aquest divendres al migdia s’han registrat gairebé 10 quiòmetres de retencions, de manera que en alguns moments la cua ha superat fins i tot la Seu d’Urgell i ha arribat a la Nacional 260. Les cues també han estat força destacables aquest dijous, coincidint amb el primer dia del Pont de la Puríssima. Així doncs, a banda dels 10 quilòmetres a la Nacional 145, també se n’han registrat de 3 quilòmetres a la C14 a l’alçada d’Oliana i d’1,5 per creuar Organyà. Es preveu que la situació es compliqui dissabte i diumenge en sentit baixada tant a la C14 com a la C16 i la C17, quan el gruix dels vehicles emprenguin el retorn especialment cap a l’Àrea Metropolitana.