L’Hospital de la Seu d’Urgell ja ha completat el procés de renovació de les butaques de les habitacions. D’aquesta manera, els acompanyants ja no ha de pagar cinc euros per reclinar-les i poder-hi dormir, com passava fins ara. El centre ha invertit 16.000 euros per adquirir les 35 butaques que donen servei a les 26 habitacions que hi ha en servei actualment.

A banda d’aquestes millores, també s’ha instal·lat aire condicionat, s’ha canviat el sistema d’il·luminació i s’han repintat totes les habitacions. D’altra banda, darrerament el centre també ha adquirit un seguit de maquinària per fer proves que fins ara no es podien fer. Tot plegat haurà permès a finals d’any evitar mil desplaçaments a Lleida.

D’altra banda, també s’han evitat una seixantena de desplaçaments a Barcelona gràcies a un conveni amb Sant Joan de Déu en matèria de cardiologia pediàtrica. En total el darrer mig any el centre ha invertit uns 35.000 euros per fer totes aquestes millores.

Parlen al vídeo: VLADIMIR LAZO, DIRECTOR ASSISTENCIAL HOSPITAL