Els hotelers de les comarques pirinenques es preparen per un dels ponts amb més ocupació de l'any. L'obertura de les estacions d'esquí i l'oferta d'activitats de muntanya fan que molts optin per passar aquests dies de festa al Pirineu. En el cas de Cerdanya, el sector espera assolir un 85% d'ocupació, tot i que possiblement amb les reserves d'última hora es fregui el ple.

El sector hoteler de la vall ha notat com, en els darrers anys, els ha baixat lleugerament el nombre de reserves, fet que atribueixen a la proliferació habitatges de lloguer no regulat.

Seguint la tendència dels darrers anys, el visitant majoritari que pernoctarà a la comarca durant aquest pont seran famílies i parelles catalanes principalment de la província de Barcelona i rodalies. També i en un menor nombre, durant aquests dies festius hi hauran visitants de la resta de l’Estat Espanyol.
La mitjana d’estades per persona serà de dues nits.

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA