L’Associació Universitària de Cerdanya en col·laboració amb l’Ajuntament de Puigcerdà, se suma un any més a La Marató de TV3 amb l’acció solidària ‘Omplim l’arbre dels desitjos’, que es durà a terme aquest dissabte 8 de desembre. Al llarg de tot el dia, l'entitat organitza una activitat que consistirà en la venda de boles transparents perquè tothom qui hi vulgui col·laborar les ompli, tot escrivint-hi el seu desig, i després les pengi a l’arbre que hi ha a la mateixa plaça de Santa Maria, al fossar del campanar.
L’acció es completarà amb una actuació a càrrec del grup Jove i Júnior de Dansart a 2/4 de 7 de la tarda i una degustació de vi calent.
A banda d'aquesta activitat, Cerdanya s'omplirà en els propers dies de propostes solidàries per a La Marató de TV3 que recordem enguany està dedicada al càncer. Hi haurà quines a Alp, Bolvir o Guils, una conferència sobre els avenços científics i una cursa d’orientació, entre d'altres, a Bellver o un pujada al Puigllançada amb esquís i raquetes a La Molina.
La col·laboració de Cerdanya amb La Marató de TV3 té enguany un valor afegit, atès que Puigcerdà és l’escenari de l’espot promocional que s’emet aquests dies per televisió i a les xarxes socials.