L’Associació de dones de La Pobla de Segur i l’Associació de dones Rosa d’Abril de Tremp han organitzat el seu primer acte conjunt. La idea és seguir col·laborant entre les dos entitats, ja que la finalitat és compartida i és una forma d’estrènyer llaços entre les dones de la comarca.

Aquest primer acte ha consistit en una conferència a càrrec de Maria Barbal sobre la figura de Maria Aurèlia Capmany aprofitant la commemoració del centenari del seu naixement aquest any 2018.

A banda d’aquest primer acte, ja hi ha previstos dos actes més entorn a les diferents facetes de Maria, la de feminista i la de dona de teatre. La trobada de les dos associacions, que s’ha fet a mig camí, a Salàs de Pallars, ha estat tot un èxit, ja que ha comptat amb una gran afluència de públic.

Parlen al vídeo: LOLA ABELLÓ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ DE DONES ROSA D’ABRIL