La Fundació Adis de Puigcerdà i l'Associació Agroalimentària de Cerdanya han aprofitat la festa de l'encesa de l'enllumenat nadalenc d'aquest dissabte per presentar les paneres socials amb productes km0, una iniciativa que han impulsat conjuntament i per primera vegada. Es tracta de la preparació de diferents paneres de Nadal que contenen productes elaborats a la comarca, com són pomes, ous, formatge, carn o embotits.
La iniciativa beneficia les dues parts, ja que es promocionen els productes del territori i al mateix temps es fomenta la integració social de les persones amb diversitat funcional, les quals s'encarreguen de preparar i distribuir les paneres.

Des de l'Associació Agroalimentària de Cerdanya s'han mostrat il·lusionats d'engegar aquesta iniciativa juntament amb la fundació Adis.

S'han preparat tres tipus de paneres: la Segre de 55 euros, la Malniu de 75 i la Comabona de 125 euros. A més, es poden encarregar paneres a mida, segons el pressupost disponible.
Recordem que les paneres formen part de les iniciatives laborals que impulsa la fundació Adis, les quals tenen l'objectiu de facilitar la integració laboral de les persones amb diversitat funcional, ja sigui inserint-les en empreses ordinàries o bé creant nous llocs de treball. Un dels projectes més importants que engegarà properament és l'obertura d'una agrobotiga a tocar de de la plaça del Call, on s'hi podran trobar també productes de proximitat.

Parlen al vídeo: ESTER DALMAU, COORDINADORA PROJECTE INCORPORA'M FUND. ADIS - ELISABET COT, PRODUCTORA ASS. AGROALIMENTÀRIA CERDANYA