El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya de Puigcerdà ha denunciat el mal estat en què es troben els parcs i zones infantils del municipi. Segons un estudi que ha realitzat, la majoria d'aquests espais no han tingut el manteniment que necessiten i, per tant, avui dia es troben força deteriorats, fet que, des d'ERC, qualifiquen de situació greu per a l'ús de la mainada.
En la denúncia que ha fet pública el grup republicà es detalla tots els desperfectes trobats a 14 parcs municipals, tant de Puigcerdà com dels nuclis d'Age i Vilallobent. Des d'ERC demanen al consistori una actuació urgent per evitar possibles accidents i per no malmetre la imatge de la vila.

Des d'ERC creuen que els treballs de manteniment s'han de fer de manera conjunta a tots els parcs sense prioritzar una zona en concret, ja que consideren que tots els barris són igual d'importants.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, REGIDOR (ERC) AJUNTAMENT PUIGCERDÀ