El concurs de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro ha arribat enguany a la vint-i-vuitena edició, en la qual han participat 18 centres d’ensenyament de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça, amb un total de 204 treballs presentats a concurs.

Des de l’organització es vol destacar el bon nivell dels treballs presentats i la predisposició dels centres educatius a treballar el relat a classe i incentivar als alumnes a participar.

L’entrega de guardons del concurs Anton Navarro es fa cada any en una de les tres comarques que abraça el premi i enguany s’ha realitzat a l’Espai cultural La Lira de Tremp. Una forma també perquè els alumnes dels diferents centres educatius es trobin en un espai comú i comparteixin una activitat.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, CONSORCI PER LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA PALLARS JUSSÀ