L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts al matí la constitució del Consell d’Infants del curs 2018-2019. Els seus integrants han decidit quines temàtiques es tractaran en aquesta edició i han aprofitat per fer diverses peticions a l’equip de govern. Una d’elles ha estat justament la construcció d’una piscina coberta, una demanda que fa uns mesos ja va motivar la recollida de signatures. L’alcalde ha recordat l’elevat cost que tindria però ha admès que el proper mandat caldrà prendre una decisió al respecte.

Aquesta serà la darrera edició del Consell d’Infants que presidirà Batalla com a alcalde, i ha fet un balanç molt positiu de la iniciativa.

Entre d’altres decisions, els infants han decidit mantenir per segon any la trobada d’alumnes de 5è i 6è dels diferents centres del municipi o programar més activitats infantils i familiars alguns diumenges de l’any.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL