L’ocupació hotelera durant les festes de Nadal rondarà el 75% a la Seu d’Urgell. Així ho ha explicat aquest dilluns el president de l’Associació d’Hotelers i Restauradors de l’Alt Urgell, Miquel Àngel Sànchez, durant la presentació de l’oferta gastronòmica i cultural del Món Màgic de les Muntanyes. La bona ocupació s’allargarà des d’aquesta setmana fins passat Reis, i des del sector ho atribuexien en part a la dinamització nadalenca que es fa amb el Món Màgic. Una de les novetats gastronòmiques d’enguany seran els sucrets que distribuiran una quinzena d’establiments.

A nivell gastronòmic, fins a 11 establiments han fet elaboracions especials per aquests dies: des d’infusions fins a galetes, passant per embotits o productes carnis. D’altra banda, des de l’Associació de veïns i comerciants del carrer Canonges també han preparat un seguit d’activitats culturals.

Per la seva banda, des de la Unió de Botiguers han organitzat un mercat de Nadal per aquest proper dijous i un concurs on els infants hauran de trobar sis canuts de minairons amagats pels comerços.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT HOTELERS ALT URGELL - MERCÈ GARCIA, ASSOC. VEÏNS I COMERCIANTS CANONGES