Els colors seran els protagonistes del Nadal a Puigcerdà. L'ajuntament ha optat enguany per guarnir els carrers principals amb llums de tots colors. Els nombrosos vilatans i visitants ho han descobert aquest dissabte a la tarda durant la festa de l'encesa de l'enllumenat nadalenc, que des de fa uns anys organitza el consistori. Després de fer el compte enrere i prémer un polsador, s'han encès tots els llums dels carrers i places i també s’ha il·luminat l’arbre del fossar del campanar i el plataner de la plaça Santa Maria. Així, doncs, amb els llums de Nadal ja encesos, Puigcerdà dona el tret de sortida a la campanya més important per al sector comercial.

La festa de l’encesa ha estat acompanyada de focs d’artifici al campanar i un espectacle a càrrec dels alumnes del Gimnàs Carme de Puigcerdà, que han animat la festa amb un ball als peus del campanar.
Des de l'ajuntament han recordat que Puigcerdà compta, un any més, amb un programa d'activitats per aquests dies on hi ha, per exemple, concert de Nadales, el caga-tió, la representació dels Pastorets o la cursa solidària de Sant Silvestre.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ