Més de 10.000 persones han passat aquest cap de setmana per les estacions del Pirineu, aprofitant el tret de sortida a la temporada. Port Ainé i Espot van obrir divendres i Boí Taüll, Port del Comte, Baqueira Beret, Font Romeu, Portè-Pimorent i la Molina ho han fet dissabte. Després d'oferir un tast de neu el cap de setmana anterior, l'estació ceretana de la Molina ha iniciat la temporada amb 14 km esquiables i gruixos de 20 a 60cm de neu pols.

Des del complex han explicat que aquests dies continuen treballant per obrir més pistes de cares al Pont de la Puríssima, quan molts es desplacen al Pirineu per esquiar.

A banda de la posada en marxa del sistema “La Molina Check In” per evitar les cues, l'estació torna a apostar aquesta temporada per a la promoció de l'esport escolar i de clubs. En aquest sentit, l'estació ha obert una nova pista d'entrenament a la zona de Torrent Negre, que se suma a les tres existents. A més, les instal·lacions tornaran a acollir competicions d'alt nivell, com dues copes del món per a persones amb diversitat funcional en modalitats de snowboard i esquí alpí.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR LA MOLINA