Puigcerdà donarà aquest dissabte a la tarda el tret de sortida al Nadal, amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc. Un any més, l'ajuntament ha programat una jornada festiva on, a banda de descobrir com seran els llums que acompanyaran els vilatans i visitants durant les festes, també hi haurà un mercat artesanal amb productes locals, música i coca i xocolata per a tothom.
A partir de les 6 de la tarda tindrà lloc, també, un espectacle de dansa als peus del Campanar a càrrec dels alumnes del Gimnàs Carme, mentre que el plat fort de la jornada serà a les 7 amb l’encesa dels llums que decoraran els carrers de Puigcerdà aquestes festes. Des de l'ajuntament han avançat que enguany els colors seran els protagonista del Nadal però caldrà esperar a dissabte per saber quins seran exactament. Seguidament tindrà lloc un castell de focs d’artifici al Campanar de Santa Maria amb la participació dels Dimonis de Puigcerdà.
L'encesa dels llums dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal, una de les èpoques més importants per als comerciants de la vila.