L’Ajuntament de Llívia ja ha licitat les obres de perforació del pou d’aigües calentes i sulfuroses que ha localitzat recentment al Parc de Sant Guillem que permetrà al municipi tenir els seus propis banys termals.
L'equip de govern ja té a punt el projecte que s’executarà en dues fases i que permetrà d’una banda perforar el pou d'uns 250 metres de fondària i canalitzar l’aigua cap a la piscina municipal, situada a escassos metres, i per l’altra construir un conjunt de piscines amb aquesta aigua beneficiosa per a la salut que estarà a uns 47 graus. De fet, el consistori ja ha donat a conèixer l'aspecte que tindrà la nova zona termal, d'uns 3.000 metres quadrats. Com es pot veure a la imatge, el projecte simularà uns banys romans, amb tres basses d'aigua que acabaran en una piscina amb capacitat per a unes 60 persones. L'espai comptarà també amb vestidors i dutxes, que s'instal·laran dins unes casetes de fusta.
S’espera que el proper mes de gener es puguin licitar les obres de la resta del complex i es pugui obrir al públic per la setmana santa de i així aprofitar el turisme d’hivern.
El projecte té un pressupost previst d'uns 270.000 euros finançats per l’Ajuntament.