Jornada de portes obertes a les estacions d’esquí de Portainé i Espot per celebrar l’inici de temporada. Un començament de temporada molt primerenc, finals de novembre, i amb unes condicions de neu i previsions de reserves molt bones.

A aquest kilòmetres esquiables de Portainé s’hi ha de sumar 8 pistes obertes a Espot que allarguen fins a 30 els kilòmetres esquiables entre les dos estacions pallareses.
Des de les estacions es continua fent una aposta ferma per les competicions d’àmbit nacional i internacional i pel turisme familiar, precisament enguany s’inaugura dos circuits de debutants, Lo Tamarro a Port Ainé i Gall Fer a Espot.

També estan previstes diferents activitats al llarg de la temporada per tal de divulgar el patrimoni cultural, gastronòmic i natural de la zona.

Parlen al vídeo: BERNAT BAYLINA, RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ - XAVIER BIGORDÀ, DIRECTOR SKIPALLARS