Els 19 municipis de l’Alt Urgell s’il·luminaran íntegrament amb tecnologia led. Al llarg dels propers mesos es renovarà tot l’enllumenat de la comarca, gràcies a les ajudes del fons europeu Feder, de la Diputació de Lleida i de les aportacions dels propis municipis. Tot plegat permetrà aconseguir un important estalvi energètic i reduir la contaminació lumínica de la comarca. Justament en el ple d’aquest dijous del Consell Comarcal s’ha aprovat la sol·licitud.

D’altra banda, el Consell Comarcal també s’ha sumat a la sol·licitud d’un altre fons Feder que ha demanat la Diputació de Lleida per tal d’establir una xarxa de senderisme que uneixi les demarcacions de Ponent i de l’Alt Pirineu i Aran per camins. Tot plegat, hauria de complementar el projecte engegat des de l’Alt Urgell amb el nom de Camina Pirineus.

En aquest sentit, Fierro ha deixat clar que aquest projecte més ampli no afectarà ni entorpirà per a res el Camina Pirineus.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL