L’Associació Antisida de Lleida i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell han organitzat una taula informativa a la Seu d’Urgell. Ho han fet amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el Dia Mundial de la Sida, que es commemorarà aquest proper dissabte 1 de desembre. A la s’hi ha ofert material de sensibilització i preventiu. També s’hi han distribuït preservatius i s’han atès dubtes.

Aquest mateix dijous, també s’ha ofert un atenció personalitzada a l’espai de salut afectiva i sexual . Així, s’hi han fet proves ràpides de VIH/sida i sífilis; acompanyament individual, grupal i a famílies; i assessorament sobre afectivitat i sexualitat.

Aquest espai de salut afectiva i sexual l’ofereix l’Associació Antisida de Lleida amb col·laboració del servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: SONIA NOTARIO, ASSOCIACIÓ ANTISIDA LLEIDA