L'ajuntament de Puigcerdà ja ha adjudicat les obres de remodelació de l’avinguda Catalunya, la principal entrada de vehicles al nucli antic, i de l’avinguda Pirineus, situada al barri de l’estació de tren. L'equip de govern preveu refer el paviment i algun tram de vorera d'aquests vials, on diàriament hi circulen centenars de vehicles. Concretament, s'actuarà des de la plaça Sant Martí del Canigó, coneguda com la rotonda del jugador d’hoquei, fins a l’encreuament amb l’avinguda Pirineu i tot aquest vial passant per la plaça de l’Estació, el polígon industrial fins a la pujada del Torreó.

Per altra banda, aquest dimecres també s'han adjudicat les obres de millora de l'eix Transpirinenc, que és el que creua el polígon industrial del sector de l'estació i el que connecta la seu de la Inspecció Tècnica de Vehicles i el Pont de Sant Martí.  Aquest projecte de remodelació, juntament amb els treballs que es faran al polígon de la Closa, s'emmarquen dins el Pla de millora dels polígons industrials, el qual té per objectiu adequar aquests sectors empresarials de la població amb un nou paviment i nova senyalització horitzontal. En aquest cas, la inversió municipal serà de 143.000 euros.
Les obres a les avingudes Catalunya i Pirineus començaran en els propers dies i s'allargaran al voltant d'una setmana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ